Vesti leverede

Foto:

Nyheder # 18 2023

Frederik Vesti leverede varen i Mexico, kæmpe crash for Kevin Magnussen; heldigvis uden personskade. Det var overskrifterne fra sidste weekend. På lørdag er der WEC-finale i Bahrain.

Roser fra chefen
Der var rosende ord fra teamet og en kisteglad kører da FP1 var slut i Mexicos GP 22. Frederik Vesti fik den med spænding imødesete debut i Formel 1 i Mexicos Grand Prix og gennemførte 26 omgange i George Russels Mercedes, en bil som Lewis Hamilton beskrev som ”svær at køre”. Nu venter endnu en test i Abu Dhabi og sæsonfinale i Formel 2.

Hvad er et juniorprogram egentlig?
Frederik Vesti er som bekendt indlemmet i det eksklusive Mercedes Junior Team. BBN Consult har i den anledning kigget nærmere på de forskellige udviklingsprogrammer i F1; se https://bbn-consult.dk/driver-development/

VM-finale i Bahrain
Den kommende weekend afvikles sæsonfinalen i World Endurance Championship (WEC). Det sker når 8 Hours of Bahrain skydes i gang på Bahrain International Circuit lørdag kl. 12. Syv danskere er til start, og flere har gode chancer for topplaceringer. Ja, Nicklas Nielsen og hans Ferrari # 50 har sågar stadig en matematisk chance for at vinde kørernes mesterskab.

Løbet kan følges live på Eurosport 2 og Discovery+ fra kl. 11.30.

Tjek https://www.eurosport.dk/ og https://www.eurosport.dk/wec/gode-danske-sejrschancer-i-vm-finale-se-8-hours-of-bahrain-pa-discovery_sto20000368/story.shtml

Kontakt BBN Consult