Overskrift: Ingen weekend uden danske sejre!

Heller ikke den netop overståede weekend forløb uden nye, overbevisende danske topresultater i international motorsport.

I USA kom sejrene denne gang fra Christian Rasmussen og Marco Sørensen. På den lille Iowa Speedway vandt Christian Rasmussen sæsonens anden sejr, og udbyggede dermed sin samlede føring i Indy NXT (tidligere Indy Light) mesterskabet.
På Lime Rock Park i Connecticut vandt Marco Sørensen sammen med sin amerikanske makker GTD-klassen i deres Aston Martin. Løbet talte til IMSA’s WeatherTech Sportscar Championship

Men heller ikke Europa gik ram forbi. I rammeprogrammet til Ungarns Grand Prix hentede Frederik Vesti og Bastian Buus begge podieplaceringer. Vesti udbyggede med andenpladsen i weekendens hovedløb for Formel 2 sin føring i det samlede mesterskab, og det samme gjorde Buus i Porsche Super Cup, hvor den unge dansker kom i mål på tredjepladsen.

Noter

Christian Lundgaard og Benjamin Pedersen deltog i IndyCar ovalracet på den korte Iowa Speedway. I løbet, der var en såkaldt ”double-header” med tællende afdelinger både lørdag og søndag, blev bedste placering P13 til Lundgaard søndag. Samlet er han nu på en niendeplads i mesterskabet, hvor der resterer fire afdelinger.

Heller ikke i Ungarns Grand Prix lykkedes det Kevin Magnussen at udbygge sin pointhøst i den vanskelige Haas VF23-racer.

I kategorien ”usædvanlig” vandt Jan Magnussen og Anders Fjordbach sammen med to lokale kørere gadeløbet Aurum 1006 km, der blev kørt i byen Palanga i Litauen.

Frederik Schandorff og hans amerikanske makker var også på startlisten i GTD på banen i Lime Rock, men måtte udgå.

I forlængelse af løbet søndag kunne Christian Lundgaard fejre sin 22-års fødselsdag.

Kommende weekend

Mensdanskerne i USA har en sjælden friweekend, skal Frederik Vesti, Kevin Magnussen og Bastian Buus i aktion igen. Denne gang gælder det Belgiens Grand Prix på legendariske Spa-Francorchamps. Den 7 km. lange bane i Ardennerne er berømt/berygtet for sit udfordrende layout og skiftende vejr.

Husk, du kan abonnere på Nyhederne via hjemmesiden https://bbn-consult.dk/

Ønsker du ikke at modtage den ugentlige nyhedsservice pr. mail, skriver du blot STOP i svarmail til denne mailadresse.

Kontakt BBN Consult

Med venlig hilsen